Blogi

KUMMITUSLEHDET

23.10.2022

Somen puolella on jo ollut pientä vihjettä näistä kummituslehdistä ja tässä siis koko ohje tälle Halloween-aiheiselle askartelulle. Vielä ehtii mainiosti tehdä juhlia varten koristeita.

Vielä ehtii askarrella pääsiäiseksi. Viime vuonna tehtiin kurkumalla värjättyjä munia ja tänä vuonna kokeiltiin punakaalilla värjäämistä. Oletuksena oli, että munista tulisi sinisiä, mutta toisin kävi! Se tässä luonnon väriaineillä pelaamisessa onkin jännää: koskaan ei voi olla varma, mikä lopputulos on.

Hei taas kaikki askartelun ystävät! Joulu kolkuttelee pikkuhiljaa ovella ja nyt on viimeistään aika tehdä joulukoristeita kotiin, tai vaikka lahjaksi. Tällä kertaa askarrellaan joulukranssi tupsuista.

Vielä ehtii askarrella Haloween-viikonloppua varten! Nämä hauskanpelottavat muumiolyhdyt ovat helppoja ja nopeita tehdä ja ovat todella vaikuttavan näköisiä syksyn pimenevissä illoissa. Jos ei siis ole aikaa, mahdollisuutta tai vain intoa alkaa kaivertaa kurpitsalyhtyjä, ajaa muumiolyhty asian vallan mainiosti - ja huomattavasti vaivattomammin.

VAPPUHUISKA

25.04.2021

Vappu on jo ensi viikon lopulla. Sen tietää siitä, että sää on yhtäkkiä muuttunut syksyiseksi! Viime vuonnakin olisi tarvinnut enemmänkin kumisaappaita ja sateenvarjoa vapun viettoon, kuin kesämekkoa ja sandaaleja. Mutta emme anna sään lannistaa. Ehkä se aurinko vielä vapuksi meille pilkahtaa. Nyt ei tosin järjestetä vapputoreja tai vappujuhlia,...

Vielä ehtii mainiosti askarrella pääsiäiskoristeita! Nyt, kun vietämme pääsiäisen myös pääasiassa kotona, voi askarrella pääsiäisen aikanakin näitä supersöpöjä tupsuista valmistettuja tyyppejä. Tarvikkeet saattavat jo löytyä ihan valmiina kotoa ja jos jotain tämän ohjeen tarvikkeita ei ole, voi hyvin soveltaa tarpeen mukaan. Tupsuaskartelu sopii...