MITÄ, MIKSI JA MITEN

Jokaisen yrityksen pitäisi pystyä täydestä sydämestä vastaamaan kolmeen kysymykseen.
Ne ovat: MITÄ MIKSI ja MITEN
Nämä asiat ovat meille hupilaiselle hyvin selviä ja nyt me haluamme kertoa ne teille, hyvät asiakkaamme ja Hupin seuraajat.

 
MITÄ
Mikä on tuote tai palvelu, jota tuotat tai teet? Tämän pitäisi toki olla jokaisessa firmassa itsestään selvää... ja silti, niin kovin usein se ei ole. Hupilla meillä ei ole pienintäkään epäselvyyttä siitä, mitä teemme. Suunnittelemme ja valmistamme lastenvaatemallistoa. Kuulostaa simppeliltä jutulta. Kyse on kuitenkin paljon enemmästä. Suunnittelemme ja valmistamme täysin suomalaista lastenvaatemallistoa. Se onkin jo hieman eri asia. Useat suomalaiset lastenvaatemerkit - ja monet muutkin vaatemerkit - voivat sanoa suunnittelevansa suomalaista mallistoa mutta me voimme rehellisesti todeta, että myös valmistamme suomalaista mallistoa.

 
MIKSI
Kotimaisuus on nyt arvossaan. Kaukana ovat ajat, jolloin kotimaiset yritykset siirsivät innokkaina tuotantoaan ulkomaille ja suomalaisen työn arvostus oli pohjamudissa. Nyt on uusi aika eikä suomalaisuutta hävetä. Päinvastoin, kotimainen työ on arvossaan Sumessa ja herättää kiinnostusta ulkomailla.Uuden sukupolven vanhemmat ovat kiinnostuneita lastenvaatteiden alkuperästä. Mistä materiaalit tulevat? Missä tuotteet valmistetaan? Onko toiminta vastuullista? Hupin kotimaisuusaste on melko vaikuttava. Suomessa ei vielä puuvillaa kasvateta (ja toivottavasti ilmastonmuutos ei koskaan mene siihen suuntaan, että niin voidaan tehdä) mutta kaikki muu mikä lastenvaatemallistoomme liittyy, tehdään kotimaisin voimin. Olemme huomanneet, miten korkea kotimaisuusaste herättää suurta kiinnostusta ja ihastusta asiakkaiden keskuudessa ja se onkin asia, joka on Hupin kantava voima.


MITEN

Suhtaudumme Hupilla työhömme ilolla ja intohimolla. Meillä on omasta takaa upea porukka, jolla on rutkasti osaamista ja taitoa eri vaatetusalan ja markkinoinnin alueilta. Suunnittelu, kaavoitus, leikkuu, ompelu ja kotisivujen ja somen ylläpito hoituu omin voimin. Tukijoukkoihimme kuuluu useita eri alojen asiantuntijoita ympäri Suomea. Tunnemme kaikki yhteistyökumppanimme ja heidän tuotteensa ja voimme seistä kaikkien valintojemme takana ylpeinä. Osa kankaistamme kudotaan Orivedellä, etiketit valmistetaan Lahdessa. Hupin nimikkomerkki - pieni pyöreä aurinko - joka toistuu kaikissa tuotteissa, valmistetaan Turussa. Paperikassimme valmistetaan Valkeakoskella ja painotuotteet saamme paikallisesti Ulvilasta, aivan kivenheiton päästä päämajastamme Friitala-talosta. On ilo huomata, miten paljon eri alojen ammattilaisia Suomesta yhä löytyy ja joukko kasvaa koko ajan kotimaisen kysynnän kasvaessa.
Tuotantomme on Suomessa, Satakunnan Ulvilassa. Vaatetusalan historian siipien havinassa työskentelemme Friitala-talossa, paikassa, joka on aikoinaan työllistänyt satoja lähialueen ihmisiä ja jonka tiloissa on suurella ammattitaidolla valmistettu tuhansia vaatekappaleita. Nyt olemme omalla tavallamme tämän työn jatkajia.

Toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi Hupi-yhteisöön ja myös tutustumaan nettikauppaamme osoitteessa hupilapset.com. Ostamalla Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja tuotteitamme tuet suomalaista työtä ja osaamista. Haluamme tarjota työtä ja toimeentuloa paikallisella tasolla ja sen saavutamme tyytyväisten asiakkaiden avulla, jotka suosivat Hupi-mallistoa ja levittävät kotimaisuuden ilosanomaa!