Jälleenmyyjät

Kakolan myymälässä on pääasiassa vankien ja lähituottajien valmistamia tuotteita. Kaikki liittyvät jollain lailla Kakolaan tai vankilamaailmaan. Kakolan myymälästä Turusta löydät useita Hupin raikkaita mustavalkoisia raitatuotteita. 

Myymälä löytyy Kakolan sisäpihalta osoitteesta Graniittilinnankatu 2 n 129 20100 Turku, puh. 041 314 0615

https://www.kakolanmyymala.com/
Pigu on Baltian alueen suurin kauppakeskus verkossa, joka toimii Latviassa, Liettuassa ja Virossa. Pigun valikoimista löytyy paljon laadukkaita tuotemerkkejä, joiden joukkoon Hupin huolella valmistetut tuotteet sopivat mainiosti.

https://pigu.lt   https://pigu.lv  https://kaup24.ee
Wisteria Chic on konseptiliike Oregonin Manzanitan rannikkokaupungissa. Liike myy aikuisten ja lasten vaatteita, kodinsisustustuotteita, astioita, kortteja ja paljon muuta. Hupin mallisto sopii liikkeeseen täydellisesti ja mallisto on saanut liikkeen vakioasiakkailta ja sekä muilta asiakkailta erittäin hyvää palautatta.

Wisteria Chic, 387 Laneda Ave, Unit B |Manzanita, OR 97130
SOMA Shop tarjoaa eettisen vaihtoehdon kotimaisuutta, yksilöllisyyttä, kädentaitoa arvostavalle asiakkaalle. SOMA Shop myy PRO Kädentaitajat ry käsityöläisyhdistyksen tuotteita - edellytämme, että jäsenemme suunnittelevat ja valmistavat tuotteensa pääosin itse omin käsin ja että niiden kotimaisuusaste on mahdollisimman suuri.

SOMA Shopin tavoitteena on edistää käsityöläisyyden ja käsityötaiteen arvostusta sekä kehittää käsityöläisyyttä ammattina ja tarjota myyntilaa näkyvällä paikalla käsintekijöille.

SOMA Shop, Yrjönkatu 29, 00100 Helsinki, puh. +358 44 972 0277

https://www.somashop.fi/Ainutlaatuinen palveleva nelikerroksinen Muotitavaratalo keskellä Poria. Jo vuodesta 1924 Porin keskustan katukuvaan kuulunut muodin ja sisustuksen tavaratalo on täysin ainutlaatuinen. Ratsula on perheyritys, joka on pitänyt pintansa kauppaketjujen ja keskusliikkeiden rinnalla hienon valikoiman ja upean palvelun ansiosta.

Nyt myös Hupin tuotteita löytyy Ratsulasta. On hienoa olla mukana paikallisena yrityksenä Ratsulan  laadukkaiden tuotteiden joukossa.