Jälleenmyyjät

Kakolan myymälässä on pääasiassa vankien ja lähituottajien valmistamia tuotteita. Kaikki liittyvät jollain lailla Kakolaan tai vankilamaailmaan. Kakolan myymälästä Turusta löydät useita Hupin raikkaita mustavalkoisia raitatuotteita. 

Myymälä löytyy Kakolan sisäpihalta osoitteesta Graniittilinnankatu 2 n 129 20100 Turku, puh. 041 314 0615

https://www.kakolanmyymala.com/
Wisteria Chic on konseptiliike Oregonin Manzanitan rannikkokaupungissa. Liike myy aikuisten ja lasten vaatteita, kodinsisustustuotteita, astioita, kortteja ja paljon muuta. Hupin mallisto sopii liikkeeseen täydellisesti ja mallisto on saanut liikkeen vakioasiakkailta ja sekä muilta asiakkailta erittäin hyvää palautatta.

Wisteria Chic, 387 Laneda Ave, Unit B |Manzanita, OR 97130Ainutlaatuinen palveleva nelikerroksinen Muotitavaratalo keskellä Poria. Jo vuodesta 1924 Porin keskustan katukuvaan kuulunut muodin ja sisustuksen tavaratalo on täysin ainutlaatuinen. Ratsula on perheyritys, joka on pitänyt pintansa kauppaketjujen ja keskusliikkeiden rinnalla hienon valikoiman ja upean palvelun ansiosta.

Nyt myös Hupin tuotteita löytyy Ratsulasta. On hienoa olla mukana paikallisena yrityksenä Ratsulan  laadukkaiden tuotteiden joukossa.