Hei, olemme Hupi-tiimi, neljä määrätietoista ja idearikasta naista, joilla on rautainen ammattitaito vaatetusalan eri alueilta. 

Tarinamme alkoi ystävyydellä, joka syntyi 90-luvun lopulla samassa työpaikassa. Silloinkin työskentelimme lastenvaatteiden parissa ja usein mietimme sitä, miten upeaa olisi tehdä ihan omaa lastenvaatemallistoa ja päästä toteuttamaan omia ideoitamme. Nyt monta vuotta myöhemmin tarinamme jatkuu ystävyydellä ja toteutuneella unelmalla. Teemme sitä, mistä haaveilimme kauan upean porukan kanssa. 

Jokaisella meistä on erityisosaamista omilta vaatetusalan alueilta: suunnittelusta, kaavoituksesta, ompelusta ja myynnistä ja markkinoinnista. Mikä voisikaan olla parempi tilanne, kun perustaa yrityksen? Teemme työtä intohimolla ja ilolla ja ystävyytemme kantaa aina eteenpäin kohti uusia seikkailuja. 

Seikkailu Hupi on ollutkin! Olemme neljässä vuodessa tehneet huiman matkan. Sitä ei millään olisi uskonut, kun aikoinaan valmistui Hupin ensimmäinen - ja pitkään aikaan ainoa - tuote, POMPOM-tupsupipo. Nyt pipo on osa Hupin arjen peruspalikoita ja pipo on yhä yhtä suosittu, kuin  Hupin alkuaikoina. Mallisto on kasvanut ja kehittynyt ja huima matkamme vain jatkuu ja mallistot kasvavat ja kehittyvät.

Kiitos kuluu myös tietenkin kaikille ihanille asiakkaillemme, jotka kannattavat suomalaista työtä ja osaamista ostamalla Hupi-tuotteita. Mahtavaa, että olette! Tästä on mahtavaa jatkaa matkaa.

MITÄ, MIKSI JA MITEN

Jokaisen yrityksen pitäisi pystyä täydestä sydämestä vastaamaan kolmeen kysymykseen.
Ne ovat: MITÄ MIKSI ja MITEN
Nämä asiat ovat meille hupilaiselle hyvin selviä ja nyt me haluamme kertoa ne teille, hyvät asiakkaamme ja Hupin seuraajat.
MITÄ
Mikä on tuote tai palvelu, jota tuotat tai teet. Tämän pitäisi toki olla jokaisessa firmassa itsestään selvää...ja silti, niin kovin usein se ei ole. Hupilla meillä ei ole pienintäkään epäselvyyttä siitä, mitä teemme. Suunnittelemme ja valmistamme lastenvaatemallistoa. Kuulostaa simppeliltä jutulta. Kyse on kuitenkin paljon enemmästä. Suunnittelemme ja valmistamme täysin suomalaista lastenvaatemallistoa. Se onkin jo hieman eri asia. Useat suomalaiset lastenvaatemerkit - ja monet muutkin vaatemerkit - voivat sanoa suunnittelevansa suomalaista mallistoa mutta me voimme rehellisesti todeta, että myös valmistamme suomalaista mallistoa.
MIKSI
Kotimaisuus on nyt arvossaan. Kaukana ovat ajat, jolloin kotimaiset yritykset siirsivät innokkaina tuotantoaan ulkomaille ja suomalaisen työn arvostus oli pohjamudissa. Nyt on uusi aika eikä suomalaisuutta hävetä. Päinvastoin, kotimainen työ on arvossaan Sumessa ja herättää kiinnostusta ulkomailla.Uuden sukupolven vanhemmat ovat kiinnostuneita lastenvaatteiden alkuperästä. Mistä materiaalit tulevat? Missä tuotteet valmistetaan? Onko toiminta vastuullista? Hupin kotimaisuusaste on melko vaikuttava. Suomessa ei vielä puuvillaa kasvateta (ja toivottavasti ilmastonmuutos ei koskaan mene siihen suuntaan, että niin voidaan tehdä) mutta kaikki muu, mikä lastenvaatemallistoomme liittyy, tehdään kotimaisin voimin. Olemme huomanneet, miten korkea kotimaisuusaste herättää suurta kiinnostusta ja ihastusta asiakkaiden keskuudessa ja se onkin asia, joka on Hupin kantava voima.
MITEN

Suhtaudumme Hupilla työhömme ilolla ja intohimolla. Meillä on omasta takaa upea porukka, jolla on rutkasti osaamista ja taitoa eri vaatetusalan ja markkinoinnin alueilta. Suunnittelu, kaavoitus, leikkuu, ompelu ja kotisivujen ja somen ylläpito hoituu omin voimin. Tukijoukkoihimme kuuluu useita eri alojen asiantuntijoita ympäri Suomea. Tunnemme kaikki yhteistyökumppanimme ja heidän tuotteensa ja voimme seistä kaikkien valintojemme takana ylpeinä. Osa kankaistamme kudotaan Orivedellä, etiketit valmistetaan Lahdessa. Hupin nimikkomerkki - pieni pyöreä aurinko - joka toistuu kaikissa tuotteissa, valmistetaan Turussa. Paperikassimme valmistetaan Valkeakoskella ja painotuotteet saamme paikallisesti Ulvilasta, aivan kivenheiton päästä päämajastamme Friitala-talosta. On ilo huomata, miten paljon eri alojen ammattilaisia Suomesta yhä löytyy ja joukko kasvaa koko ajan kotimaisen kysynnän kasvaessa.
Tuotantomme on Suomessa, Satakunnan Ulvilassa. Vaatetusalan historian siipien havinassa työskentelemme Friitala-talossa, paikassa, joka on aikoinaan työllistänyt satoja lähialueen ihmisiä ja jonka tiloissa on suurella ammattitaidolla valmistettu tuhansia vaatekappaleita. Nyt olemme omalla tavallamme tämän työn jatkajia.

Toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi Hupi-yhteisöön ja myös tutustumaan nettikauppaamme osoitteessa hupilapset.com. Ostamalla Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja tuotteitamme tuet suomalaista työtä ja osaamista. Haluamme tarjota työtä ja toimeentuloa paikallisella tasolla ja sen saavutamme tyytyväisten asiakkaiden avulla, jotka suosivat Hupi-mallistoa ja levittävät kotimaisuuden ilosanomaa!